Mødelokaler og Kapacitet

Den glade trøffel råder over 13-14 møde- og konferencelokaler og alle mødelokalerne har forskellige bynavne. Vi har fem mindre mødelokaler/grupperum, og seks fleksible mødelokaler. I de mindre mødelokaler kan der være fra 2 til 10 personer. I de fleksible mødelokaler kan der være op til 150 personer i den ene fløj (København, Århus og Aalborg slået sammen – grøn gang) og op til 120 personer i den anden fløj (Silkeborg, Kolding og Viborg slået sammen – rød gang). De fleksible mødelokaler kan deles op i tre mindre mødelokaler, hvor der er plads til mellem 10 og 50 personer.

Der er følgende lokaler og teknisk udstyr:

Frederiksberg – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik til PC – skal du bruge MAC, så sørg selv for tilhørende kabler der passer) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Randers – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik til PC – skal du bruge MAC, så sørg selv for tilhørende kabler der passer) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Vejle – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik til PC – skal du bruge MAC, så sørg selv for tilhørende kabler der passer) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Esbjerg – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik til PC – skal du bruge MAC, så sørg selv for tilhørende kabler der passer) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Odense – teknisk udstyr; whiteboard.
København (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; 86″ touchskærm med HDMI adgang og med overgangsstik til USB-C, Mini Displayport, Displayport og Apple-lightning, mikrofoner (1 stk. trådløs håndholdt + 1 stk. klemmemikrofon), videokonference og med mulighed for at tilslutte konferencemikrofoner (max 20 stk.) samt teleslyngeudstyr.
Århus (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; 86″ touchskærm med HDMI adgang og med overgangsstik til USB-C, Mini Displayport, Displayport og Apple-lightning, mikrofoner (1 stk. trådløs håndholdt + 1 stk. klemmemikrofon), videokonference og med mulighed for at tilslutte konferencemikrofoner (max 20 stk.) samt teleslyngeudstyr. En stor skillevæg der kan bruges som whiteboard, når kun dette lokale benyttes eller med lokalet Aalborg.
Aalborg (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; 86″ touchskærm med HDMI adgang og med overgangsstik til USB-C, Mini Displayport, Displayport og Apple-lightning, mikrofoner (1 stk. trådløs håndholdt + 1 stk. klemmemikrofon), videokonference og med mulighed for at tilslutte konferencemikrofoner (max 20 stk.) samt teleslyngeudstyr. 
Silkeborg (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; 86″ touchskærm med HDMI adgang og med overgangsstik til USB-C, Mini Displayport, Displayport og Apple-lightning, mikrofoner (1 stk. trådløs håndholdt + 1 stk. klemmemikrofon), videokonference og med mulighed for at tilslutte konferencemikrofoner (max 20 stk.) samt teleslyngeudstyr. Lokalet har mørklægningsgardiner.
Kolding (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; 86″ touchskærm med HDMI adgang og med overgangsstik til USB-C, Mini Displayport, Displayport og Apple-lightning, mikrofoner (1 stk. trådløs håndholdt + 1 stk. klemmemikrofon), videokonference og med mulighed for at tilslutte konferencemikrofoner (max 20 stk.) samt teleslyngeudstyr. Lokalet har mørklægningsgardiner.
Viborg (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; 86″ touchskærm med HDMI adgang og med overgangsstik til USB-C, Mini Displayport, Displayport og Apple-lightning, mikrofoner (1 stk. trådløs håndholdt + 1 stk. klemmemikrofon), videokonference og med mulighed for at tilslutte konferencemikrofoner (max 20 stk.) samt teleslyngeudstyr. Lokalet har mørklægningsgardiner.

Du/I skal selv medbringe egen PC til jeres møde/arrangement til brug af projektor eller skærm.

Det er muligt at bytte klemmemikrofonen i de fleksible mødelokaler ud med en madonna mikrofon, hvis det ønskes. Der er i mødelokaler uden teleslyngeudstyr mulighed for at tilslutte transportabel teleslyngeudstyr samt mikrofoner til teleslyngeudstyr. Vi har tre transportable højtalere med en trådløs mikrofon (bluetooth). Vi har også flipover/whiteboard, tolkestole, transportabel skærm 60″ og sæt til videokonference/hybridmøder; sæt med 60 tommer skærm, kamera samt ekkodæmpende højtaler og mikrofon. KRÆVER AT DU SELV HAR computer & software (Zoom/Teams eller lignende). DIN PC SKAL HAVE EN FRI USB PORT OG EN HDMI-UDGANG. Skriv i jeres forespørgsel, hvis I ønsker nogle af disse muligheder til jeres møde eller arrangement.

Det er muligt at se en oversigt på alle mødelokalerne samt forslag til bord- og stoleopsætning for det enkelte møderum HER.

Derudover er der følgende lokaler som kan tages i brug til større arrangementer:

Kantine
Atrium i stueplan
Atrium i kælderplan

Husk at nævne mennesker med handicap i forhold til jeres møde eller arrangement, som vi skal tage hensyn til. Handicaporganisationernes Hus er indrettet og udformet, så det imødekommer alle handicapgruppers særlige behov for tilgængelighed.