Mødelokaler og Kapacitet

Den glade trøffel råder over 13-14 møde- og konferencelokaler og alle mødelokalerne har forskellige bynavne. Vi har fem mindre mødelokaler/grupperum, og seks fleksible mødelokaler. I de mindre mødelokaler kan der være fra 2 til 10 personer. I de fleksible mødelokaler kan der være op til 150 personer i den ene fløj (København, Århus og Aalborg slået sammen – grøn gang) og op til 120 personer i den anden fløj (Silkeborg, Kolding og Viborg slået sammen – rød gang). De fleksible mødelokaler kan deles op i tre mindre mødelokaler, hvor der er plads til mellem 10 og 50 personer.

Der er følgende lokaler og teknisk udstyr:

Frederiksberg – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Randers – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Vejle – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Esbjerg – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik) og whiteboard (bruges også til projektoren).
Odense – teknisk udstyr; whiteboard.
København (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik), whiteboard (bruges også til projektoren), mikrofon (trådløs håndholdt) og teleslyngeudstyr.
Århus (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik), whiteboard (bruges også til projektoren), en stor væg der kan bruges som whiteboard, mikrofon (trådløs håndholdt og klemme mikrofon) og teleslyngeudstyr.
Aalborg (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik), whiteboard (bruges også til projektoren), mikrofon (trådløs håndholdt) og teleslyngeudstyr.
Silkeborg (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik), whiteboard (bruges også til projektoren), mikrofon (trådløs håndholdt) og teleslyngeudstyr.
Kolding (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; projektor (HDMI og VGA stik), whiteboard (bruges også til projektoren), mikrofon (trådløs håndholdt og klemme mikrofon) og teleslyngeudstyr.
Viborg (fleksibel mødelokale) – teknisk udstyr; whiteboard (bruges også til projektoren), mikrofon (trådløs håndholdt) og teleslyngeudstyr. Der kan indsættes en projektor (HDMI stik).

Der er i mødelokaler uden teleslyngeudstyr mulighed for at tilslutte transportabel teleslyngeudstyr samt mikrofoner til teleslyngeudstyr. Vi har også flipover, tolkestole samt transportabel skærm 60″. Skriv i jeres forespørgsel, hvis I ønsker nogle af disse muligheder til jeres møde eller arrangement.

Det er muligt at se en oversigt på alle mødelokalerne samt forslag til bord- og stoleopsætning for det enkelte møderum HER.

Derudover er der følgende lokaler som kan tages i brug til større arrangementer:

Kantine
Atrium i stueplan
Atrium i kælderplan

Husk at nævne mennesker med handicap i forhold til jeres møde eller arrangement, som vi skal tage hensyn til. Handicaporganisationernes Hus er indrettet og udformet, så det imødekommer alle handicapgruppers særlige behov for tilgængelighed.