Forplejning og priser

Standardåbningstiden i mødecenteret er mandag til fredag kl. 8:00-16:00. Et halvdagsmøde er af en varighed op til 4 timer og et heldagsmøde kan vare op til 8 timer. Hvis man ønsker at starte et arrangement før kl. 08:00 og/eller ønsker at arrangementet skal vare længere end til kl. 16:00 eller at arrangementet skal foregå i en weekend, så aftales det individuelt. Du kan skrive til mødecenterlederen HER.

Mødepakker:

Priserne er baseret på afholdelse af arrangementet inden for standardåbningstiden.

Halvdagsmøde i op til 4 timer inklusiv kaffe, te og kander med vand: kr. 195,00 pr. kuvert.

Typiske tilkøb til et morgenmøde:
1 x morgenbolle med smør, ost og marmelade kr. 35,-
1 x croissant eller wienerbrød kr. 20,-
1 x frugt kr. 9,- .

Tilkøb af frokost:
1 x frokostbuffet kr. 125,-.
1 x smørrebrød (2 stk. højtbelagt) kr. 90,-
1 x smørrebrød (3 stk. håndmadder) kr. 75,-
1 x sandwich kr. 55,-

Typiske tilkøb til et eftermiddagsmøde:
1 x kage kr. 25,-
1 x skåret frugt kr. 25,-

Heldagsmøde i op til 8 timer: kr. 395,00 pr. kuvert.

Morgen:
Kaffe, te og kander med vand.
Morgenbolle med ost, smør og marmelade (alternativt croissant eller wienerbrød).

Frokostbuffet:
En lun ret.
En grøn salat.
To slags pålæg.
Ost med garniture.
Brød og smør.
Kander med vand.

Eftermiddag:
Kaffe, te og kander med vand.
Dagens kage med skåret frugt.

Priserne indeholder lokaleleje, teknisk udstyr (se under mødelokaler og kapacitet) og forplejning. Al forplejning indtages i de samme lokaler som ens møde. Ønskes der forplejning andre steder, så kontakt os og hør om muligheder og priser. Der må ikke medbringes egen mad eller drikkevarer. Der kan købes drikkevarer udover kander med vand. Sodavand, danskvand og kildevand koster kr. 17,00. Økologisk saft koster kr. 19,00.

Ønskes der lokaler med en anden forplejning, så kan du skrive til mødecenterlederen HER.

Husk at informere ved din bestilling omkring allergener eller andre særlige forhold til forplejningen, da vi ikke kan ændre det på selve dagen.

Ønsker du at justere antallet af deltagere skal det endelige antal foreligge senest en uge før inden kl. 12:00 (eksempel: er et møde booket til at starte onsdag morgen, skal justeringen ske senest tirsdag ugen før og inden kl. 12:00).

Aflysning af et booket møde skal ske senest 1 måned inden mødet skal afholdes (eksempel: er et møde booket til at starte d. 1. april skal aflysning ske senest d. 1. marts inden kl. 12:00). Aflyses et møde efter fristen, så skal man betale fuld lokaleleje for det/de bestilte lokaler der er booket. Aflysning af større arrangementer (mere end 30 personer) inden 7 dage før arrangementet afholdes så skal der også betales for maden. Ved aflysning af et mindre møde (under 30 personer) 3 dage inden et møde eller arrangement, så skal der også betales for maden.